Medewerkers bedanken voor hun werk

Cadeau zakelijk

Elke medewerker heeft waardering nodig en dat kan jij als werkgever op verschillende manieren uiten naar jouw werknemers. Neem de beslissing om jouw werknemers op tijd te verrassen met goede cadeaus. Je wilt natuurlijk niet dat de werknemers gaan zeuren over het niet krijgen van waardering en totaal geen goed gevoel krijgen. Zo wordt het dus ook een beetje teleurstellend dat er niks goeds wordt gedaan om de werknemers het gevoel te geven dat ze belangrijk zijn voor het bedrijf. Elke werkgever moet eraan geloven en het is ook helemaal niet erg om een keer wat terug te doen voor de werknemers.

Het meest voorkomende pakket

Het kerstpakket is eigenlijk de maatstaf voor hoe belangrijk de werknemers zich kunnen voelen door het zien van hun kerstpakket. Het is heel raar, maar er wordt altijd gesproken over geweldige kerstpakketten en slecht kerstpakketten zijn zeker niet snel vergeten. Je kunt dus een extra schepje bovenop doen om te laten zien hoe belangrijk jij het vindt om de mensen te waarderen met een goed kerstpakket.

Neem als werkgever je verantwoordelijkheid en laat zien hoe belangrijk jij het vind dat dit goed gebeurd. Er zijn tegenwoordig zoveel mensen die zich graag met van alles bemoeien, zij kunnen ook een keer vragen naar het kerstpakket wat jouw werknemers hebben gekregen.

Verschillende prestaties verschillende cadeaus

Het is aan jou om als werkgever te kijken naar hoe jij de prestaties van jouw team of werknemers wilt belonen. Zo wordt er dus ook gekeken naar de mogelijkheid om dit zo goed mogelijk neer te zetten. Er zijn steeds meer mensen die hier dus ook wel nieuwe mogelijkheden bieden. Zo wordt er ook gekeken naar prijzen die je zou kunnen geven voor exceptionele goeie prestaties van individuele werknemers.

Als zij dus goed presteren zoals de eeuwenoude werknemer van de maand, geef jij ze een beeldje of iets anders, met daarnaast ook nog een tastbaar cadeau. Dit zorgt altijd voor goede sferen op de werkvloer.

Team prestaties kan je ook goed belonen, door bijvoorbeeld het hele team dat aan een lang project heeft gewerkt en dit goed heeft afgesloten te belonen. Je kunt zelf kiezen hoe je het team wilt belonen, een simpele beloning kan ook een halve dag of zelfs een heel dag vrij geven zijn. Daarnaast zijn de tastbare cadeaus ook altijd welkom voor een teamprestatie, het ligt er net aan wat er bij de situatie past.

Kleine elektronische gadgets

Wellicht is het een goed idee om te kijken naar de manier waarop jij kleine elektronische gadgets kan delen met de werknemers. Dit kun je dus doen om de gehele werkploeg te voorzien van dit soort producten denk aan alle elektronica en andere Tech snufjes die zeer behulpzaam zijn en ook geen godsvermogen kosten. Je kan nooit genoeg USB-sticks hebben, een powerbank is ook altijd handig om erbij te hebben of wie zegt er nu nee tegen extra kabels voor zijn telefoon. De mogelijkheden zijn eindeloos als werkgever hoef je dus niet een s creatief te zijn om dit te laten lukken. Je moet alleen een beetje doorzetten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *