Kraam cadeaus aanbieden als diensten

Cadeau kind

Niemand wordt blijer dan bij een geboorte van een nieuw familielid. Of het nou je zus, broer, neef, nicht of een goede vriend is, Het blijft prachtig om te zien dat er weer iets bijkomt wat jouw dierbare een stukje gelukkiger maakt. Het is logisch dat je de kersverse ouders wilt feliciteren en wilt helpen met de mogelijkheid om iets leuks voor hun nieuwe kinderen te doen. 

Je kan dus leuke cadeautjes kopen of zelfs zelf maken, maar wat dacht je van een ander manier om ze blij te maken door bijvoorbeeld oppas te zijn of andere manieren hoe jij de ouders kunt helpen. In dit artikel lees je wat informatie over het geven van cadeaus voor een pasgeboren baby.

Kleertjes kopen voor de baby

De standaard cadeautjes doen het vaak goed, dat zijn bijvoorbeeld de kleertjes voor een pasgeboren baby. Dit kun je kopen voor een meisje of jongen en het is simpel om een leuk pakje uit te kiezen. Je kan dus ook bij verschillende winkels naar binnen gluren en kijken of er leuke kleertjes in de aanbieding zijn. Meeste merken hebben ook een variant voor de allerkleinsten zo kun je dus echt wel leuke kleertjes vinden voor de baby. 

De ouders zullen vast en zeker al genoeg kleren hebben gekocht, maar er kan nooit genoeg kleding worden gekocht. Neem wel in acht wat de stijl is van de ouders. Houden zij bijvoorbeeld van heel veel felle kleuren dan is het slim om deze gedachte mee te nemen tijdens het shoppen. Willen zij iets anders zien zoals bijvoorbeeld sportieve kleding omdat de vader van het kindje fan is van een bepaalde club, of juist een snoezig pakje in de vorm van een schattig diertje. De mogelijkheden zijn eindeloos en jij kunt hier ook een leuke bijdrage aangeven.

Iets anders dan materiaal

Je kunt ook ervoor kiezen om helemaal niet de materialistische kant op te gaan. Wij hebben het hier niet direct over dure cadeaus, maar vooral over de cadeaus die je kan geven als uniek persoon zijnde. Denk bijvoorbeeld met het bieden van gratis oppas dagen of avonden. Zo maak je de ouders zeker blij, zij zullen verrast zijn dat je dit als cadeau wilt geven.

 Je gunt de ouders dan ook wat tijd om voor zichzelf te nemen. Maak goede afspraken en kijk of je de ouders kunt helpen met een dagje oppas. Desnoods neem je de baby in jouw eigen huis en anders ga je langs bij de baby zo kunnen de ouders lekker de deur uit. 

Naast het oppassen, kun je ook bijvoorbeeld aanbieden om huishoudelijke taken over te nemen. Je kan begrijpen dat de ouders lekker met het kindje willen zijn of de moeder is heel erg moe en kan dus ook ervoor zorgen dat zij voor de baby kunnen zorgen. Neem dus de beslissing om hier iets goeds van te maken, en te kijken naar de mogelijkheden of er dus meer mensen zijn om er iets goeds mee te doen. Er zijn zoveel manieren waarbij jij het koppel kan steunen zonder daar iets voor te kopen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *