Unieke pins laten maken

Unieke pins laten maken

Pro-Merchandise is de toonaangevende leverancier van hoogwaardige gepersonaliseerde merchandise voor jouw bedrijf of evenement. Bij ons kun je verschillende soorten merchandise laten maken. Pins kun je laten maken in een breed scala aan speld stijlen.

Waar kun je je pinnen voor gebruiken?

Een pin is een leuke toevoeging om jouw merkidentiteit te vergroten. Via onze website kun je pins laten maken om unieke pins te laten maken voor je volgende evenement. Pins worden gebruikt als onderscheidingen voor medewerkers, cadeaus voor klanten, giveaways op beurzen en meer. Sta jij binnenkort op een beurs? Bedenk dan wat de toegevoegde waarde zou kunnen zijn van een representatieve pin voor jouw organisatie. Een pin is daarnaast ook het perfecte relatiegeschenk voor uw contacten.

Wat zijn de meest voorkomende pins die je kunt laten maken?

Pins en spelden kun je laten maken in vrijwel ieder formaat. De meest voorkomende soorten pinnen zijn:

Zacht emaille

Zacht emaille pins zijn pins die – in de vorm van uw ontwerp – wordt uitgestanst of er wordt een stalen plaat op gegoten. Vervolgens worden ze geschilderd als een lijntekening, waarbij elk oppervlak dat wordt gemaakt een kleur krijgt. Voor een sterker krasvast oppervlak is het mogelijk om er een epoxy coating op aan te brengen.

Hard emaille

Hard emaille pins de productie is vergelijkbaar met de productie van zachte emailpennen, maar in plaats van het oppervlak te schilderen, wordt een gekleurde hars aangebracht. Dit geeft het oppervlak zijn kleur en maakt je speld duurzamer.

Print

Print pins of print spelden zijn populair onder ontwerpers omdat het de snelste productiemethode is. Het afdrukproces omvat het afdrukken van uw ontwerp op een metalen plaat, die vervolgens wordt gebruikt om uw speld uit te ponsen. Dit kan worden gedaan in staal of messing en er kan een epoxycoating worden aangebracht voor extra stevigheid.

Geslagen pins

Geslagen pins zijn vergelijkbaar met printspelden, maar in plaats van je ontwerp op een metalen plaat te printen, maak je een stempel van het ontwerp. Dit wordt vervolgens gebruikt om elke pin uit te ponsen. Geperforeerde pinnen zijn geweldig voor het maken van badges of voor gebruik op kleding.

Edelmetalen pins

Edelmetalen pins kan massief goud, zilver of platina zijn. Deze metalen zijn duur en worden meestal aangetroffen in hoogwaardige producten zoals sieraden. Edelmetalen kunnen ook op een speld worden geplateerd om het een meerwaarde te geven. Deze zijn beschikbaar in zowel 2D als 3D, in verschillende kleuren en kunnen zowel wel als niet ingekleurd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *