Actieve cadeaus voor Haar

Actief cadeau

Voor je het weet is het weer zo ver: je moet een cadeau geven aan één van de vrouwen in je leven, of dat nou je moeder, je zus, je partner, of gewoon een vriendin is. 

Maar het kan soms nog verdomd lastig zijn om zelf te bedenken waar je de vrouw in kwestie een plezier mee kan doen. Er zijn natuurlijk allerlei leuke hebbedingetjes te bedenken, maar misschien nog wel veel waardevoller om te geven dan een voorwerp is een ervaring. Lees gauw verder om erachter te komen welke tips we voor jou in petto hebben om iemand te verrassen met een leuke activiteit als cadeau!

Escaperoom

Zo kun je een escaperoom samen boeken. Dit is eigenlijk iets wat iedereen wel eens moet hebben gedaan. Natuurlijk zijn er verschillende soorten escape rooms, maar grofweg komt het erop neer dat je opgesloten zit in een kamer – misschien niet cadeau geven aan iemand die claustrofoob is-  waar je pas uit kan wanneer je allerlei puzzels en vraagstukken hebt opgelost. Hierbij moet je slimme oplossingen vinden en goed samenwerken om de code te kraken.

Culinaire fietstocht

Een ander leuk uitje is door samen een culinaire fietstocht te maken. Dit is de perfecte gelegenheid om een bosrijke, historische, of anderszins mooie omgeving te verkennen. Je trapt van restaurant naar restaurant, waar jullie elke keer een lekkere maaltijd of drankje te wachten staat. Uiteraard zijn deze routes er in verschillende vormen en maten: doe je het meer voor het lekkere eten, dan kan je het bij een kleine tocht van rond de 20 kilometer houden, maar ook de enthousiaste sporters onder ons kunnen zich uitleven met langere routes.

Boottocht

De omgeving ontdekken kan je natuurlijk ook op andere manieren doen dan op de fiets. Op een boot kan je namelijk ook goed en ver kijken – zonder dat je je zelf al te veel hoeft in te spannen. Zo kan je natuurlijk ook beter met elkaar kletsen. Je kan samen naar een stad in de buurt gaan en daar de rondvaart uitproberen. Naast steden zijn er ook natuurgebieden waarbinnen rondvaarten georganiseerd worden, zoals door de Biesbosch.

Dierentuin of boerderij

Houdt degene die je wil verrassen van dieren? Dan is het natuurlijk ook een leuk idee om samen naar een dierentuin te gaan: hier kijk je je ogen uit bij de meest bijzondere diersoorten. Natuurlijk kan je het ook specifieker maken door naar andere dierenparken te gaan. Een origineel idee is bijvoorbeeld een alpaca boerderij: deze schattige, pluizige beestjes die je kan aaien en voeren zorgen geheid voor een onvergetelijke dag!

Tuinen

Om in het thema van natuur te blijven: ook het bezoeken van een botanische tuin of een tropische hoeve is aan te raden. Geniet samen van de pracht van allerlei verschillende exotische bloemen en planten.

Whiskyproeverij

Is de vrouw die je iets cadeau doet een liefhebber van drank? Dan kan je haar meenemen naar een whiskyproeverij! Dit is een goed alternatief voor het toch wat meer standaard idee van een wijnproeverij. Niet alleen raak je misschien gezellig aangeschoten, maar je steekt er ook nog eens wat van op: veel whiskyproeverijen vertellen namelijk ook veel informatie over de verschillende soorten whisky en de manier waarop je deze het best kan drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *