Zij wil geen relatie maar wel contact

Zij wil geen relatie maar wel contact

Wat kan je doen als je een relatie wilt met iemand die alleen contact met je wilt behouden maar geen relatie wilt? Dat is een moeilijke vraag die we samen proberen te achter halen. Dit kan namelijk van alles zijn het kan zijn dat ze wel wilt maar om iets twijfelt of wellicht zit ze al in een moeilijke relatie. Het kan ook zijn dat ze eigenlijk geen relatie wilt maar alleen gezelschap het kan ook zijn dat er wat bloeit als je helemaal niks doet.
Dus hopelijk geniet je van deze zij wil geen relatie maar wel contact lijst zodat je niet te lang in de friendzone blijft.

Ze heeft je duidelijk gemaakt dat ze twijfelt?

Wat kan je doen als ze al aan je heeft duidelijk gemaakt dat ze twijfelt of ze wel of geen een relatie met je wilt hebben? Meestal moet je haar dan wat ruimte geven ga er niet al teveel op in! Meeste mannen verpesten hun kansen in deze fase. Want zij wilt wat ruimte en heel goed nadenken of ze het wel ziet zitten om in een relatie te zitten. Als je haar gaat stalken dan gaat ze meer twijfels krijgen zoals uhmnn.. wil ik wel een relatie met hem? Dat wil je voorkomen je wilt dat ze alleen maar spanning en positieve gedachtes heeft over jou dat ze op jou kan rekenen maar niet dat jij een last wordt. Want dan gaat het mis..

Als ze geen twijfels heeft

Hoeff! Deze kan een moeilijke zijn. Ze heeft je duidelijk gemaakt dat ze geen relatie wilt met je maar ze wilt wel af en toe contact met je. Je zit in de friendzone grote vriend en ik raad je aan om een grote draai te maken. Je missie kan successvol zijn of een grote faal maar in ieder geval weet je dan de grote waarheid of je een relatie met haar kan hebben of niet. Want als je in de friendzone blijft zal je merken dat ze je zal gaan gebruiken voor klusjes en uitjes. Je zal een een persoon zijn in haar gedachtes die niet seksueel aantrekkelijk is.

Dit kan ook door meerdere zaken zijn wellicht was je te aardig en daarom denkt ze dat je beter geschikt bent als een normale vriend in plaats van een romantische mannelijke Leeuw! Je kan de afstand tussen jullie verminderen door te flirten. Je kan rustig aan flirten met haar en de afstand verminderen of als ze niet aangetrokken is tot je het contact te verbreken maar teminste kom je dan eruit en heb je 50/50 kans tot een leuke relatie.

Raak haar vaker aan

Als ze gewend raakt om je aan te raken heb je die grens al overschreden waardoor ze het accepteert. Zo wordt het ook makkelijk om haar knuffels te geven en wellicht zelfs een zoen! Denk er maar aan als je vaker bent aangeraakt door een persoon ben je niet meer bang om door dezelfde persoon aangeraakt te worden. Dus begin rustig haar aan te raken.

Je eigen plan

Hoe hou je alle touwtjes zelf in handen? Door haar heel duidelijk te maken dat je niet op haar gaat zitten wachten.
Dit zorgt er prima voor met onverstoorbaar zijn. Je zorgt ervoor dat je duidelijk en betrouwbaar bent in je gedrag naar haar toe (Vrouwen zijn vaak aangetrokken tot betrouwbare mannen die voor hun kunnen zorgen of beschermen). Maar je zegt, mocht ze er naar vragen (en dat doet ze), dat je haar fantastisch vindt, maar dat je niet oneindig op haar gaat zitten wachten en dat je ook nog andere vrouwen naast haar blijft zien, omdat je nou eenmaal al je kansen open houdt en jullie nog geen exclusieve relatie hebben. Je bent een gewilde man en het is goed dat haar te laten merken. Wees daar wel heel subtiel mee, anders word je al snel ongeloofwaardig vanwege effectbejag. Meestal is het meer dan genoeg om te wéten dat je een catch bent. Deze do is een super effectieve manier om veel twijfels bij haar weg te nemen en voor jou te gaan. Een zelfverzekerde man is een zeldzaam goed.

Leave a Reply