Mannen die weglopen bij ruzie

Weglopen voor problemen in relatie

weglopen voor problemen in een relatie is vaak makkelijk dan ze te confronteren. Zodra je wegloopt het enige wat je doet is dat je problemen uitstelt. In plaats van dat je wegloopt voor je problemen moet je ze eerst analyseren en dan oplossen. Want anders kan je het blijven uitstellen en uitstellen.

De eerste stap

Je eerste stap is niet meteen je problemen op te lossen. Maar juist te analyseren bekijk eerst wat je problemen zijn. Als je wegloopt omdat jullie ruzie hebben over bijvoorbeeld geld. Dan weet je dat je geld problemen hebt. Dan moet je verder vaststellen wat voor problemen je hebt heb je geld problemen omdat je een slecte salaris hebt bijvoorbeeld? Dan weet je dat je dat moet oplossen om ervoor te zorgen dat je geen ruzies meer hebt. Ruzies worden vaak veroorzaakt omdat je partner bepaalde zorgen heeft over jou of jullie relatie. Daarom moet je ruzies op een andere perspectief bekijken bekijk het alsof het iets goeds is. een verslag van je problemen die je kunt oplossen.

Het Oplossen van je problemen

Zodra je weet wat je problemen zijn heb je een beter beeld van hoe je ze kan oplossen. Als je geld problemen hebt dan kan je een betere baan zoeken of je schulden afbetalen. Je kan ook zoals ik een blog starten en extra inkomen ervan verdienen dat helpt ook natuurlijk.

Leave a Reply