Wat te doen op zondag

Soms vraag je jezelf af wat je kan doen op een zondag. Dezelfde vraag stelde ik mezelf namelijk ook af gisteren dus ik dacht hee! Even alles bij elkaar zoeken en een leuke lijst maken van wat jij kan doen op een zondag!

Naar de bioscoop

Op een zondag ben je meestal moe en wil je lekker kunnen uitrusten. Je hebt een zware week achter de rug gehad dus het liefste wat je nu wilt doen is lekker zitten of liggen en een leuke film kijken. Dit kan je bij een bioscoop doen bij jou in de buurt.

Chineze restaurant

Lekker chinees eten is een must in het leven. Vooral als je van rijst houdt dan raad ik een lokale chineze restaurant aan. Chinezen combineren vaak andere recepten met die van hun. Zoals chinees antiliaans. Zoek op een google naar verschillende reviews om te voorkomen dat je naar een slechte restaurant toe gaat.

Liggen op bed

Helemaal niks doen! Lekker liggen en een hele leuke serie kijken is een leuke bezigheid voor op een zondag. Heerlijk is dat uiteraard!

Naar je familie toe

Je familie zal het zeker leuk vinden als je op bezoek gaat naar ze. Zo behoud je de relatie met ze en je hebt iets leuks te doen op een zondag. Zo ben je niet intensief bezig zondag zodat je uitgerust bent op een maandag. Ik raad je aan om op een zondag nooit teveel te doen zodat je maandag veel energie hebt en kan knallen op werk of school.

Auto rijden

Je kan met de auto naar een plek toe rijden waar je al bent geweest en iets rustigs doen. Zoals een etentje of de uitzicht bekijken van de natuur.

Wellness

Ga anders naar een wellness centrum lekker naar de bubbelbad toe neem een lekkere massage en rust daar uit.

Wat je totaal niet moet doen

Wat je totaal niet moet doen zijn zware taken zoals in huis klussen of een lange trip naar de andere kant van Nederland. Zo voorkom je dat je uitgeput raakt voor de volgende dag aangezien er vele maandag moeten werken.

Leave a Reply