Wanneer vriendschap loslaten

Soms kunnen bepaalde vriendschappen je veel kosten vooral als jij degene bent die geeft en je vriendschap geeft je helemaal niks terug. Je moet jezelf eerst afvragen waarom je bevriend met met die persoon. En dan is het inderdaad waard om die vriendschap te behouden?

Geven geven maar niet krijgen?

Als je alleen maar geeft in een vriendschap maar die persoon is er nooit voor jou dan weet je dat dit niet een echte vriendschap is. Een vriendschap bestaat uit 2 vrienden die veel voor elkaar over hebben en elkaar helpen in het leven. Sommige vrienden maken misbruik van jou vriendelijkheid dat je hun geld of aandacht geeft.

Wanneer moet je een vriendschap loslaten ?

Wanneer je merkt dat een vriendschap jou teveel kost en de andere persoon niks eraan doet om zichzelf te verbeteren. Dan weet je dat dit helemaal niks gaat worden.

Verwateren

Geen tijd? Geen zin? Dat horen we wel vaker bij vrienden, maar wanneer dit teveel gebeurt dan weet je dat er wat mis kan zijn met je vriendschap.

Vrienden die totaal de mis in gaan

Vrienden die drugs gebruiken en criminelen worden kan ook een teken zijn om de vriendschap te verbreken. Vaak ben je een weerspiegeling van jou vrienden je bent waarmee je omgaat. Als je vaak omgaat met drugsdealers dan ben je ook geneigd om wat losser te zijn met drugs. Ga je vaak om met ondernemers dan ben je ook geneigd om wat meer te gaan ondernemen.

Leave a Reply