Wanneer is je relatie op

Je vriendin of vriend klaagt over de kleinste dingen. En het interesseert je vriendin/vriend niet meer hoe het met je gaat en wat jij hebt gedaan. Wij hebben de grootste signalen op een rijtje gezet.

Dit hoeft allemaal niks te betekenen uiteraard dit zijn enkel waarschuwings signalen.

Signalen einde relatie

Geen interesse

Bij de einde van een relatie begint je partner minder interesse in jou hebben. Het maakt haar of hem niet meer uit wat je hebt gedaan vandaag.
Eigen belang wordt belangrijker voor die persoon en kan zelfs dagen zonder contact met jou op te nemen. Communicatie is heel belangrijk in een relatie als dit wegvalt dan moet je hier wat aan doen als je je relatie wilt repareren.

Geen seks meer in een relatie

Als je plotseling opeens minder seks hebt met je partner dan moet je rekening houden met een dipje. Waarom wilt zij/hij opeens geen seks meer met je? Ben je nu minder aantrekkelijker voor je partner? En waarom??
Soms heeft je partner geen zin maar als dit een langdurige issue is dan is het beste om een gesprek aan te gaan met je partner om te kijken of je dit kan repareren.

Ze/hij zit op tinder?

Dit is een overduidelijke je partner zit op tinder dit betekent meestal. Dat je partner je heel graag wilt vervangen met iemand anders. Tinder wordt vaak gebruikt om snel tijdelijke relaties te krijgen of teminste snel te daten.

Ook telt dit uiteraard voor andere dating websites zoals badoo en okcupid.
Als je je partner hiermee betrapt praat met je partner probeer niet boos te worden maar vraag haar of hem waarom ze op zo’n dating website zitten.
Want als dit gebeurt houdt het namelijk in dat er iets ontbreekt in je relatie.

Prioriteit aan alles behalve aan jou

een grote signaal is namelijk dat je partner alles de prioriteit geeft behalve aan jou! Je partner vindt het belangrijker om een boekje te lezen dan met jou een film te kijken. Je partner vind het belangrijker om de keuken 3 keer schoon te maken dan met jou te praten… wacht even schat ik moet dit doen ik moet dat doen…. alles heeft prioriteit nummer 1 maar jou belangen zijn niet zo belangrijk voor hem of haar.

De toekomst is minder helder voor je partner en jou

Je speelt meer een neutrale rol het is niet meer zo dat je samen spaart voor die ene leuke auto of samen een nieuwe grote huis gaan kopen. Nee… het is nu totaal anders jullie plannen alles anders je kiest nu meer voor je eigenbelang ik ga een auto kopen ik ga een vakantie plannen ik ik ik.

Alles wordt halfslachtig gedaan

Als je partner kookt dan doet je partner dit super snel en zonder liefde hij of zij doet dit alleen omdat het moet en je partner doet dit niet met liefde maar met haast. Dit kan kan ook voorkomen met andere dingen zoals seks, communicatie met jou en andere dingen. Dit is wel een moeilijke signaal om op te pakken want je partner kan ook haast hebben of veel stress dus het hoeft niet altijd zo te zijn dat je partner niet van je houdt.

Geen verassingen

Je partner is opgehouden met verassingen en spendeert geen aandacht meer aan wat zij of hij kwa nieuws voor je moet doen. Het is namelijk ook een belangrijke signaal als je partner elke dag automatisch laat voorbij gaan. Je partner denkt dat het niet belangrijk is om jou meer te verassen. Dan moeten er alarm bellen gaan rinkelen want dit is een big no no!

Praat met je partner waarom jullie niks meer voor kwa verassingen voor elkaar doen. En probeer dit op te lossen mocht je dit niet kunnen oplossen dan moet je goed nadenken of deze relatie wat voor jou is.

Conclusie

Communicatie is het belangrijkste in een relatie zodra dit ophoud komt er snel een einde aan je relatie. Dit komt vaak omdat je partner niet meer is aangetrokken tot je.

Leave a Reply