Vriendinnen maken

Iedereen wilt meer vriendinnen maken want hoe meer vriendinnen des te meer vreugde je zult krijgen. Goede vriendinnen helpen elkaar ook verder in het leven. Echter als je niet weet hoe je vriendinnen kunt maken dan kan het heel lastig zijn om die leuke vriendinnen te hebben. Maar hoe krijg je ze?

Uitgaan

Vooral bij het uitgaan kan je vriendinnen maken. Het helpt vooral als je al wat vriendinnen hebt en jou kunnen introduceren tot meer vriendinnen. Zo kom je het makkelijkste aan meer vriendinnen. Maar je kan ook gezellig bij de bar zitten en een praatje maken met iemand die naast je komt zitten. Bied haar wat te drinken aan en vraag haar met wie ze is of wat ze doet etc.
Zo kom je aan wat meer gespreksstof waarbij je hopelijk wat meer over elkaar komt te weten.

Sport vereniging

Als je lid bent van een sport vereniging heb je meestal al wat gemeen met de andere leden. Dus denk bijvoorbeeld aan voetbal je hebt voetbal gemeen. Dus meestal vinden ze het niet erg om over voetbal te praten of dat jullie samen leuk die ene grote wedstrijd gaan kijken. Als je al langer lid bent van een sport vereniging vraag dan aan iemand of ze samen met jou wat willen doen. Zo creƫer je een nieuwe vriendschap.

Facebook

als je te verlegen bent kan je ook vriendinnen zoeken op facebook. Dit doe je door bijvoorbeeld een groep te vinden en daar mee te praten en uiteindelijk prive berichten te sturen aan de leden die je het meeste mag.

Je kan ook andere mensen toevoegen die vrienden zijn met jou vrienden. Zo kan je makkelijk een bericht sturen over hoe zij die persoon kennen die jij ook kent. Of je vraagt aan die vriendin van je om je te introduceren aan andere mensen.

Op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat heb je ook perfecte gelegenheden om vrienden te maken. Vooral omdat je niks anders te doen hebt dan te relaxen. Dus je kan dit perfect benutten om juist te gaan praten met anderen en wat meer van hun achter te komen.

School

School is de beste situatie om vriendinnen te maken dit komt vooral omdat je best lang opgescheept zit met dezelfde mensen. Dus je hebt de kans om vaak met ze te praten. Gebruik deze kans om met ze af te spreken en een vriendschap op te bouwen. Meeste van mijn vrienden heb ik leren kennen op school. Vooral door eerst met ze te praten dan te kijken of ik wat gemeen heb met ze en dan af te spreken met iets wat we beiden leuk vinden.


Leave a Reply