verliefde mannen afstandelijk

verliefde mannen afstandelijk

verliefde mannen kunnen afstandelijk zijn door vele redenen. Hij kan zich bijvoorbeeld onzeker voelen door gebeurtenissen in het verleden. Dit kan bijvoorbeeld afwijzing zijn. Dit gebeurt namelijk bij vele mannen ze vinden iemand leuk en op een gegeven moment worden ze afgewezen door de loefde van hun leven. En pats!! Weg gaat je zelfvetrouwen wat als dit weer gebeurt denkt de man dan. Die pijn wilt hij liever besparen dan het nog een keer mee te maken. Maar het kan ook iets anders zijn zoals dat hij al een relatie heeft of iemand anders op het oog heeft. Hierdoor kan hij zelf afstandelijk zijn en denken ja.. ik heb al een relatie of ik ben al verliefd op iemand dus waarom moet ik weer met iemand anders zijn? Ook al ben ik verliefd op die persoon.

Zelfvertrouwen

Het kan uiteraard gebeuren dat een man wordt afgewezen en denkt wow dit wil ik nooit meer meemaken. Dus ook al vindt hij een vrouw leuk bespaard hij liever de pijn en vernedering om er wat aan te doen.
Deze mannen die hier niks aan willen doen hebben vooral een boost nodig van familie of vrienden om er wat aan te doen. Ik heb genoeg mannen meegemaakt die hier op een gegeven moment wel wat aan doen en zichzelf verbeteren voor het betere. Hierdoor gaan ze wel de goede richting op en wat eraan doen. Wat jij kan doen als vrouw is zelf aantonen dat je hem leuk vindt en hem begint op te peppen. Zo zorg je ervoor dat zijn zelfvertrouwen wat beter wordt en dan maak je de kans ook groter.

Hij heeft al een relatie

Wat ook mogelijk is is dat hij een relatie heeft. Maar geen voldoening heeft waardoor hij verliefd is op een vrouw maar niks eraan wilt doen.
Deze situatie komt vaker voor dan je denkt! Ik ken zelf vrienden die al te diep in deze situatie bevinden waar ze verliefd zijn op een vrouw die ze meestal via tinder of een andere dating programma hebben ontmoet. En ze hebben al een relatie wellicht misschien ook kinderen of ze delen samen een huis waardoor het verbreken van een relatie lasting is voor ze. Zo komen ze vaak in deze situatie terecht.

Als je jezelf afvraagt hoe iemand uit deze situatie kan komen dan raad ik je aan om niet al te veel tijd hier aan te besteden. Als je gaat Mengen in een andere relatie bezorg je jezelf alleen maar meer hoofdpijn. En dat is het meestal niet waard. Verliefde mannen kunnnen hierdoor enorm afstandelijk zijn

Geen tijd

De volgende mogelijkheid is dat hij simpelweg geen tijd heeft. Misschien heeft hij een bedrijf of meerdere bedrijven waardoor hij geen tijd heeft voor een nieuwe relatie. Zijn bedrijven zitten waarschijnlijk op nummer 1 op zijn lijst. Werk en status wordt ook vaak in nederland gezien als nummer 1. Daardoor lopen bepaalde mannen die verliefd zijn op de liefde van hun leven hun mis.

Kinderen

Het kan ook zijn dat hij kinderen heeft en bang is dat zijn kinderen een nieuwe moeder niet leuk zullen vinden. Dat zou verschrikkelijk zijn voor zijn gezin denkt hij dan ook al zou ik blij zijn. Zullen mij kinderen dat niet zijn. Dit gebeurt vooral bij mannen waarbij de moeder is overleden of medische problemen ondervindt. Bij deze situaties is het vooral belangrijk om als gezin een gesprek te ondergaan en te praten over de moeder. En dat de vader verliefd is en graag samen als familie een stap verder zullen gaan. In plaats van achter samen vooruit.

Voorbeeld:
Piet heeft 2 kinderen en is een alleenstaande vader. Na een paar jaar single zijn heeft hij er wel genoeg van. Dus hij gaat naar een dating website en vind daar een leuke vrouw. Hij gaat op een paar dates en alles gaat prima echter is hij afstandelijk omdat hij niet zeker weet of die leuke vrouw een geschikte moeder is voor zijn kleintjes. Wat als ze ruzie krijgen ? Wat als mijn kinderen haar niet mogen? Teveel wantrouwen zorgen ervoor dat hij twijfels heeft over een toekomstige relatie.

Veel vermogen

Sommige mannen hebben een redelijke vermogen opgebouwd en zijn bang dat een nieuwe vrouw dat allemaal zal afpakken. Of een relatie met ze wilt puur vanwege hun geld. Dit is puur omdat ze iets hebben opgebouwd en bang zijn om dit kwijt te raken. Vooral als er een onbekende komt waarvan hun bedoelingen niet duidelijk zijn .

Ze beschermen hun bezittingen meestal te veel en is dat belangrijker dan liefde. Maar hoe bestrijd je dit? Hoe kan je ervoor zorgen dat je wel geliefd kan worden door deze verliefde man die zijn bezitting te erg beschermd? Wel je kan er eerst ervoor zorgen dat je het duidelijk maakt dat die verliefde man je vertrouwd. Maak het duidelijk dat je niet op zijn geld uit bent maar op hem dat je om hem geeft en niet zijn geld. Vaak willen ze ook dat je dat bewijst omdat ze zo zorgvuldig zijn met hun geld. Je kan dit vaak bewijsen bijvoorbeeld door je eigen dingen te kopen en niet hem te vragen voor geld. Eigenlijk moet je zelfstandig zijn en niet afhankelijk zijn van hem.

Voorbeeld:
Hans heeft een vermogen van 1 miljoen en zijn voormalig vrouw is vreemd gegaan. Hans is een zeer eenzame man en vertrouwd niemand sinds zijn ex vreemd is gegaan en de helft van zijn vermogen heeft meegenomen. Hij is na een paar maanden opzoek gegaan naar wat nieuws in zijn liefde leven en kwam een leuke vrouw tegen in een netwerk bijeenkomst. Na een paar dates vind hij zijn date steeds leuker en leuker. En opeens werd het stil.. Hij durft het niet hij heeft wantrouwen wat als zij vreemd gaat en ook mijn geld afpakt? Wat als zij van mij steelt wat dan? Ik kan die pijn niet nog eens aan dus liever voorkom ik dit allemaal..

Cultuurs verschillen

Het kan maar zo gebeuren dat je verliefd wordt op een turkse, marokaanse, pakistaanse man. Vaak wordt het in hun familie niet geaccepteerd dat ze met een nederlandse vrouw een relatie beginnen. Let hier ook goed op of dit een geschikte relatie voor je is. Bij moslims is het bijvoorbeeld belangrijk dat je bekeerd tot hun geloof om conflicten te voorkomen.

Geloof

Eigenlijk is dit ook een cultuurs verschil maar niet alle culturen hebben dezelfde geloof. Het kan namelijk voorkomen dat je verliefd raakt op een christelijke person maar jij zelf bent een atheist. Het kan ook zo zijn dat zijn familie hem verteld ja je moet per se met iemand zijn die ook in onze geloof gelooft. Hierdoor voelt hij zich gedwongen om met iemand te zijn die ook hetzelfde geloof heeft.

Voorbeeld:
Een marokaanse meisje en een surimaanse man zijn verliefd op elkaar.
Echter is het niet gewenst door de marokaanse familie en de surinaamse familie om een relatie. Beiden hebben andere geloven waardoor het enorm botst. Niet erg uiteraard maar helaas kan je hier weinig aandoen. Je enige opties zijn dat een van de 2 het geloof adopteert of beiden nemen afstand van hun familie om samen te zijn.

verliefde mannen afstandelijk conclusie

Je kan ook vrij makkelijk achter komen hof iemand afstandelijk is van zijn gedrag. Het heeft vaak te maken dat een verliefde man bang is voor een bepaalde situatie. Hopelijk heb je genoten van onze “verliefde mannen afstandelijk” lijst.

Leave a Reply