verliefde mannen afstandelijk

verliefde mannen afstandelijk

verliefde mannen kunnen afstandelijk zijn door vele redenen. Hij kan zich bijvoorbeeld onzeker voelen door gebeurtenissen in het verleden. Dit kan bijvoorbeeld afwijzing zijn. Dit gebeurt namelijk bij vele mannen ze vinden iemand leuk en op een gegeven moment worden ze afgewezen door de loefde van hun leven. En pats!! Weg gaat je zelfvetrouwen wat als dit weer gebeurt denkt de man dan. Die pijn wilt hij liever besparen dan het nog een keer mee te maken. Maar het kan ook iets anders zijn zoals dat hij al een relatie heeft of iemand anders op het oog heeft. Hierdoor kan hij zelf afstandelijk zijn en denken ja.. ik heb al een relatie of ik ben al verliefd op iemand dus waarom moet ik weer met iemand anders zijn? Ook al ben ik verliefd op die persoon.

Zelfvertrouwen

Het kan uiteraard gebeuren dat een man wordt afgewezen en denkt wow dit wil ik nooit meer meemaken. Dus ook al vindt hij een vrouw leuk bespaard hij liever de pijn en bernedering om er wat aan te doen.

Hij heeft al een relatie

Wat ook mogelijk is is dat hij een relatie heeft. Maar geen voldoening heeft waardoor hij verliefd is op een vrouw maar niks eraan wilt doen.

Geen tijd

De volgende mogelijkheid is dat hij simpelweg geen tijd heeft. Misschien heeft hij een bedrijf of meerdere bedrijven waardoor hij geen tijd heeft voor een nieuwe relatie. Zijn bedrijven zitten waarschijnlijk op nummer 1 op zijn lijst.

Kinderen

Het kan ook zijn dat hij kinderen heeft en bang is dat zijn kinderen een nieuwe moeder niet leuk zullen vinden. Dat zou verschrikkelijk zijn voor zijn gezin denkt hij dan ook al zou ik blij zijn. Zullen mij kinderen dat niet zijn. Dit gebeurt vooral bij mannen waarbij de moeder is overleden of medische problemen ondervindt. Bij deze situaties is het vooral belangrijk om als gezin een gesprek te ondergaan en te praten over de moeder. En dat de vader verliefd is en graag samen als familie een stap verder zullen gaan. In plaats van achter samen vooruit.

Veel vermogen

Sommige mannen hebben een redelijke vermogen opgebouwd en zijn bang dat een nieuwe vrouw dat allemaal zal afpakken. Of een relatie met ze wilt puur vanwege hun geld. Dit is puur omdat ze iets hebben opgebouwd en bang zijn om dit kwijt te raken. Vooral als er een onbekende komt waarvan hun bedoelingen niet duidelijk zijn .

Cultuurs verschillen

Het kan maar zo gebeuren dat je verliefd wordt op een turkse, marokaanse, pakistaanse man. Vaak wordt het in hun familie niet geaccepteerd dat ze met een nerlandse vrouw een relatie beginnen.

verliefde mannen afstandelijk conclusie

Je kan ook vrij makkelijk achter komen hof iemand afstandelijk is van zijn gedrag. Het heeft vaak te maken dat een verliefde man bang is voor een bepaalde situatie. Hopelijk heb je genoten van onze “verliefde mannen afstandelijk” lijst.

Leave a Reply