Vaderdag cadeau suggesties

Waarom we een Vaderdag cadeau suggesties lijst hebben gemaakt is omdat
een vader kan net als de moeder een zware periode achter de rug hebben. Zware dagen op kantoor of op de werkvloer 9 tot 6 aan het werk en elke dag moe thuis aan komen. Een cadeau kan een wereld van verschil maken het kan iemand opvrolijken of iemand heel verdrietig maken.

Mijn voorbeeld:

Over de jaren heen heb ik verschillende cadeau’s aan mijn vader gegeven in hoop dat hij die leuk zou vinden.

Cadeau 1 # Bloemen

Reactie: negatief
Al zei mijn vader dankjewel! Had ik al uit zijn lichaamstaal begrepen dat hij dit niet zo leuk vond. Later vroeg ik dus mijn vader waarom hij dit niet zo leuk vindt en hij had me eerlijk verteld. Welja… bloemen zijn leuk maar ik heb er niks aan ik kan het niet eten of gebruiken.

Cadeau 2 #  Eten

Reactie: Positief

Mijn vader reageerde best positief op een cadeau die ik hem had gegeven. Hij vindt het ontzettend leuk om te eten hierdoor kreeg ik een enorme enthousiaste reactie. Hij glimlachte en gaf me meteen de hand dankje!! Ben hier enorm blij mee.

conclusie :

Zorg ervoor dat je weet waar je vader van houdt vindt hij eten leuk ? Of is hij een sportfanaat kijkt hij veel voetbal? Dan is een cadeau richting de voetbal een leuke cadeau.

Restaurant cadeau kaart  € 25

Met een restaurant kaart kan je bij meer dan 1.500 restaurants terecht.
Jou vader zal deze cadeau geweldig vinden wie houd nou niet van eten?

Koop →

JBL Endurance Run

Koop →

Hopelijk heb je genoten van onze Vaderdag cadeau suggesties lijst.
Als je ons wilt laten weten wat de reactie was van je vader stuur ons een bericht op onze facebook pagina!