romantisch avond thuis

Romantisch avond thuis

altijd al een romantische avondje thuis gewild? Wie wilt dat nou niet samen met je vriendje of vriendin lekker kroelen met alle liefde van de wereld helemaal opnieuw verliefd worden. Dit allemaal maar dan thuis… Geniet van onze “romantisch avond thuis” lijst!

Knuffelen

romantisch avond thuis


lekker samen knuffelen onder de dekens wat kan romantischer zijn dan dat. Heerlijk genieten van elkaar in plaats van alle zorgen in de wereld. Hier kan je elkaar in de ogen aankijken en simpelweg alleen van elkaar genieten. Probeer wel met elkaar te praten over wat diepere gesprekken zoals wat wou je altijd bereiken of wat is je slechte ervaring in het verleden probeer elkaar echt te leren kennen op dit moment. Zo zorg je voor een zeer romantische avond bij jou thuis.

Douch wel van tevoren
Kom je net van werk of van de sportschool doe je schatje een plezier en douch van tevoren. Niemand wilt een stinkerd knuffelen en als je toch bezig bent zet wat zachte parfume op of douchegel. Zo ruik je extra fris voor een super leuke knuffel sessie.

Film kijken

romantisch avondje thuis

Samen gezellig een film kijken is ook heel romantisch en je hoeft er bijna niks voor te doen. Je kan makkelijk via Netflix of Videoland een leuke romantische film uitkiezen en samen met je schatje die kijken.

Snacks klaarmaken
Voordat je samen een film gaat kijken moet je wel eerst wat snacks klaar zetten. Dit kan bijv. kipjes zijn popcorn of nacho chips met saus. Heerlijk is dat als je wat meer moeite wilt doen voor snacks dan kan je hieronder een paar recepten vinden om een lekkere snack klaar te maken.
Leuke recepten: https://www.leukerecepten.nl/gerechten/hapjes/
Op leukerecepten.nl kan je meerdere lekkere hapjes vinden en die klaar maken voordat je een film gaat kijken.

Leuke films om te kijken (Maar ook romantisch)?
1. Titanic
2. The notebook
3. Dirty dancing
4. Amelie
5. WALL-E

Kies niet zomaar iets uit
Voorkom verveling en bespreek met je partner of die film leuk zou zijn. Zo krijg je een romantisch avondje thuis in plaats van een onromantische avondje.


Samen Dansen

Samen romantisch thuis dansen kan ook natuurlijk! Als dit je eerste keer is dan raad ik aan om eerst te kijken naar beginners lessen op youtube.Kizomba thuis dansen
Kizomba is wat moeilijker dan meeste andere dansstijlen.
Je bent wel closer aan het dansen bij je partner dan bijvoorbeeld salsa dus ook wel wat spannender voor koppels.

Bachata thuis dansen
Bachata is wat makkelijker dan kizomba vind ik zelf aangezien je bachata met 4 stappen kan dansen naar links en 4 stappen naar rechts.

Merengue thuis dansen
Merengue is veel makkelijker dan de andere 2 aangezien je met merengue alleen met je heupen moet zwaaien. je hoeft in princiepe alleen met ene knie te buigen en dan de andere.

Romantische massage

Een overheerlijke massage geven of krijgen van je partner om de ideale relax moment te creëren.

Met elkaar koken

Mijn vraag aan jou is eerst kan je wel koken? Als je dat niet kan of niet zo goed dan raad ik je aan om een kookboek te halen zoals een van deze:

Nadat je wat beter kunt koken of misschien kon je het al dan maak je een overheerlijke gerecht klaar voor je partner eentje die hij of zij niet zo snel vergeet. Want als je een gerecht klaar maakt zonder enige moeite ervoor te doen dan komt de romantiek wat minder aan. Liever maak je een overheerlijke gerecht en laat de romantiek ervan tevoorschijn komen.

Vragen spel

Ken je je partner wel goed genoeg? Nu is het tijd om wat meer te leren over je partner misschien heeft je partner in zijn of haar verleden iets meegemaakt wat ze heel fijn vond of misschien juist niet. Ga om de beurt elkaar diepe vragen stellen met 100% eerlijkheid zo leer je nog wat over je partner. Zet wat kaarsen neer en wat drinken voordat jullie beginnen.

Samen videogamen

Een romantische avondje thuis kan je ook creëren met videogames. Zorg wel dat jullie samen spelen in plaats van apart. Ik raad je aan om samen bijvoorbeeld een mario game te spelen of don’t starve met don’t starve overleef je samen en je moet goed samenwerken om te overleven. Maar je kan ook samen fifa spelen tegen de computer of tegen elkaar dat kan ook hartstikke leuk zijn.

Samen schilderen

Samen een leuke onderwerp vinden en die dan schilderen. Zoek een leuke onderwerp uit zoals het natuur of dieren, mensen. Je kan ook elkaar schilderen en je schilderij aan het einde ophangen in het huis. Zo heb je een romantische gebaar getoond en je bent samen romantisch bezig.

Samen tekenen

Tekenen is net iets anders dan schilderen tekenen kan je ook zo doen dat je net schetsen maakt. En dit veel sneller doen je kan ook een teken spel van maken dat je verschillende brieven maakt met andere onderwerpen en zodra je die trekt dan teken je het en de andere moet het raden. Super leuk is dat.

Zingen

Ga lekker romantisch voor je partner zingen! Kies een leuke liedje uit en ga zingen voor je partner. Probeer geen agressieve muziek te zingen zoals de “oude eminem” waarbij hij steeds scheld over zijn baby mama en zijn moeder. Kies een romantische liedje uit zoals “I will always love you” van Whitney Housten. Crazy in love van jay-z en Beyoncé kan ook uiteraard.

In bed

In bed heb je de meeste romantiek. Je kan samen met je partner eerst knuffelen en praten over diepe gesprekken. Nadat je dat hebt gedaan dan kan je uiteraard gemeenschap hebben met elkaar. Ga niet meteen aan de slag en over 5 minuten ben je klaar nee! Probeer het spannend te houden gebruik bijvoorbeeld ijsklontjes of kaarsvet. Als jullie van BDSM houden kan je daar ook gebruik van maken.

Samen in bad voor in de avond

Samen in bad met bubbels en badschuim heerlijk is dat. Ga niet doodliggen als een krab naast je partner maar probeer elkaar aan te voelen. Geniet van elkaar en relax denk aan niks anders dan je partner en voel elkaar diep aan alsof er niks anders meer is in de wereld dan jou partner. Zo geniet je volledig van elkaar.

Alcohol drinken

Met elkaar shotjes drinken of wat likuur heerlijk is dat! Zuipen, zuipen, zuipen en daarna gek doen met je partner hele tijd lachen en rare dingen doen. Dat hoort er allemaal bij met het drinken van alcohol drink wel met mate uiteraard!

Bordpel

Leuk een bordspel spelen zoals dammen of schaken kan ook leuk zijn. Als je maar ook genoeg op elkaar focust in plaats van alleen op het spel. Zo voorkom je dat je alleen aandacht besteed aan het spel en niet aan je partner ten slote gaat het erom dat je een dagje romantisch thuis meemaakt.


Fotoshoot

kies een thema uit en ga een fotoshoot houden maak bijvoorbeeld allerlei foto’s van je partner. Je partner kan bijvoorbeeld verschillende kleding uit proberen. Misschien kan jou partner verkleden als een film personage. Zoals captian america, wonder woman, black widow, etc. Als jullie samen op de foto willen dan kunnen jullie het beste iemand vragen om van afstand foto’s te maken van jullie.

Fotoshoot

Samen plannen voor de toekomst

Samen naar huizen kijken op funda naar jullie droom huis. Je kan ook plannen of jullie kinderen willen of die ene droom auto zo verstevig je band met je partner en je plant iets voor in de toekomst. Maar dit kan ook iets kleins zijn zoals het plannen van een weekendje weg. Probeer het wel allemaal thuis te doen in plaats van buitens huis en vergeet je partner niet zo blijft het romantisch.

romantisch avond thuis Conclusie

Zoals altijd denk samen met je partner over wat jullie allebei willen doen zo ervaar je een romantisch avondje thuis . Meer lezen bekijk onze andere artikel iets romantisch doen thuis  .

Leave a Reply