cadeau voor psycholoog

Psycholoog cadeau

Je psycholoog heeft je professioneel geholpen en je wilt hier graag wat voor terug doen. Dat kan makkelijk! met een cadeau echter mogen psychologen geen cadeautjes aannemen dit geldt voor meeste hulpverleners (beroepsethische codes ).

Hoe bedank je je psycholoog?

Je kan je psycholoog makkelijk bedanken met een Ansichtkaart. Hier hebben een paar ansichtkaarten geplaatst zodat je een leuke kunt uitzoeken. Ze vinden het altijd fijn als je een persoonlijke tekst tussen schrijft.

Ansichtkaarten set Timeless € 7,95

cadeau psycholoog

Koop →

Kaartenset 12 stuks – postkaarten ansichtkaarten € 12,95

Koop →

Ansichtkaarten kleurplaten A5 €9,50

Koop →

Wat doet een psycholoog

een psycholoog is een deskundige in psychologie en houdt zich vooral bezig met het gedrag van een persoon. Een psycholoog kan een bepaalde specialiteit hebben zoals jeugd met geestelijke problemen.

Een psycholoog praat met jou over je gevoelens en problemen waarbij je hulp nodig hebt. Een psycholoog lost die problemen niet voor je op maar helpt je om antwoorden te vinden. Zo kan je zelf makkelijker een oplossing vinden tot je problemen.

Behandelingovereenkomst

Voordat je wordt geholpen door een psycholoog moet je eerst een behandelingovereenkomst tekenen. Hierin staan de afspraken omtrent je behandeling. De WGBO ( Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst ) bevat richtlijnen om zowel de client en de zorgverlener te beschermen tegen ongevallen en onduidelijkheden.

Psycholoog cadeau conclusie

Hou er wel rekening mee dat het hun werk is en meestal niet persoonlijk zijn betrokken met jou sessies. Dus een persoonlijke cadeau wordt hierbij dus ook afgeraden.

Leave a Reply