hema cadeaukaart saldo

Hema cadeaukaart saldo

Een Hema cadeaukaart kan de ideale cadeaukaart zijn als je hem aan de juiste persoon geeft. Bij de Hema kan je artikelen halen zoals kleding voor mannen en vrouwen, baby en kinder artikelen, school spullen etc.

saldo opvragen doe je via : https://www.hema.nl/klantenservice/hema-cadeaukaarten/saldo-opvragen

Hoelang is een HEMA cadeaukaart geldig?

Een Hema cadeaukaart is in principe onbeperkt geldig. Je hoeft dit bedrag op je Hema cadeaukaart niet in een keer uit te geven dit kan je namelijk in meerdere keren besteden.

Hoe werkt het ?

Wil je weten waar je een HEMA cadeaukaart kunt kopen? Of wil je weten hoe je de HEMA cadeaukaart kunt activeren of het saldo kunt opvragen? Je kunt de HEMA cadeaukaarten in de winkel kopen en opwaarderen met een bedrag van 10.- tot 100.-.

Wat zijn de voorwaarden van HEMA cadeaukaarten?

Hema heeft een aantal voorwaarden gezet betref cadeaukaarten. Ten eerste HEMA cadeaukaarten zijn alleen geldig in HEMA winkels in landen waar de euro wordt gehanteerd. verder is dit ook geldig:

  1. onbeperkt geldig
  2. je kan het in delen besteden
  3. niet in te wisselen voor contant geld
  4. Voor cadeaukaarten met korting of toegevoegde waarde gelft een maximum van 3 kaarten per klant.
  5. Bij schade wordt er geen nieuwe geleverd
  6. ook te besteden op hema.nl

Hema cadeaukaart kopen?

Je kan hier kan je een kopen

Koop →

Beschrijving van een hema cadeaukaart

een Hema cadeaukaart kan je overal kopen je kan hem via bol.com aanschaffen of bij bijvoorbeeld de primera. Ik raad je wel aan dat je het via bol.com koopt zodat je lekker kan zitten en het bezorgdt wordt. Zo kan je namelijk lekker lui op de bank liggen en je hema cadeaukaart wordt bezorgd.

Levertijd is meestal 1 werkdag voroal als je het voor 11 uur besteld krijg je hem rond in de middag de volgende dag. Verder is wel de bedoeling dat je een hema cadeaukaart uitgeeft in een van de hema vestegingen. Met de HEMA gaat het best goed dus je hoeft ook geen zorgen te maken dat ze falliet gaan zoals V&D.