Dingen om te doen als je je verveelt

Jezelf vervelen kan best vaak voorkomen vooral als je vrij bent van werk of school. Dit is bij ons ook zo vaak overkomen. Dit is waarom we een lijst hebben gemaakt om dit te voorkomen.\

Thuis een film kijken

je kan op netflix of videoland leuke series bekijken zoals de marvel superheroes series zoals daredevil. Netflix heeft genoeg keuze als het gaat om series dus ik raad je echt aan om wat leuks uit te kiezen op netflix en een serie marathon te beginnen.

bekijk ook de beste neflix series hier.

Games spelen

Je kan ook lekker games spelen op een Nintendo switch of playstation 4 met die games ga je je totaal niet vervelen. Als je opzoek bent naar een nieuwe game console dan raad ik je de playslation absoluut aan.

Als je meer van familie games houdt dan raad ik je meer de Nintendo switch aan zo kan je namelijk samen met je gezin of familie leuke games spelen. Games zoals mario party, mario kart etc. Dit zijn games die je met meer dan 1 persoon tegelijk kan spelen.

De nintendo switch kan je kopen voor maar liefst € 319,-

Naar de bioscoop

De bioscoop kan best leuk zijn vooral als er goeie films in de bioscoop draaien. Dit jaar komt de avengers uit dus probeer daar tijd voor vrij te maken tijdens de film zal je je zeker niet vervelen.

Je kan bij pathe controlleren welke films er nu allemaal uit zijn.

www.pathe.nl

Afbeeldingsresultaat voor pathe

Ga uiteraard niet zomaar een film uitkiezen bekijk ook of deze leuk zijn kijk anders op metacritic of je film ook aan de standaard beoordeling voldoet. Zodat je een leuke film gaat kijken in plaats van een standaard film waarbij de plot overduidelijk naar voren komt zonder spanning en avontuur.


Afspreken met een vriend of vriendin

Als je vrienden hebt (hopelijk heb je ze als je ze niet hebt dan zal ik hier onderaan tips geven over hoe je meer vrienden kan krijgen.) kan je afspreken met ze en wat leuks doen. Zoals naar de cafe toegaan en wat drinken. Of wellicht wat anders zoals een etentje.

Je kan ook samen thuis wat leuks doen zoals bordspellen spelen.


Een boek lezen

Een leuke spannende boek lezen kan jou tijd ook prima vullen. Afhankelijk van wat je leuk vind kan je je keuze daarop baseren.

Tekenen

Ook al kan je niet zo goed tekenen is tekenen een leuke manier om je tijd te vullen. En hoe vaker je dit doet hoe beter je wordt met tekenen. Op youtube kan je draw lessons zien en zo oefenen met tekenen.

Naar een park toegaan

Als je van rust houdt dan zal je de park geweldig vinden. Daar kan je vooral genieten van de natuur dus neem lekker een thermoskan mee met thee of koffie wat broodjes en lig lekker achterover en geniet van het natuur. In nederland zijn er best veel plekken met genoeg natuur probeer daar je rust te vinden.

Met de trein naar een plek toegaan waar je nog niet bent geweest

Je kan met de trein naar een onbekende plek toegaan. Als je bijv. naar valkenburg gaan als je daar niet bent geweest. Of naar groningen en langs musea’s gaan. Zo ondek je meer van nederland en wellicht maak je zelf nieuwe vrienden of vindt je de liefde van je leven.


Dierentuin

Ook als volwassene kan je naar de dierentuin en simpelweg genieten van het natuur en de dieren. Neem genoeg eten mee en ga lekker naar de dierentuin. Ik raadt je blijdorp absoluut aan! Blijdorp bevindt zich in Rotterdam en ze hebben giraffen, olifanten, krokodillen en veel meer.

Voetballen

Gezellig voetballen met je vrienden op een voetbalveld kan ook een super leuk zijn. En zo ben je nog sportief bezig zo krijg je extra plus punten.

Vechtsport

Karate, BJJ, boksen, worstelen dit kan je allemaal doen als je je verveelt. Vertrouw me tijdens het boksen ga je je zelf echt niet vervelen. Dus kijk in jou regio of er bepaalde sport scholen zijn waar je een vechtsport op kan uitoefenen.

Eten

Lekker eten wie wilt dat nou niet? Ga lekker wat koken of misschien uit eten. Bepaal alleen van te voren wat je wilt eten heb je vandaag zin in chinees of wat meer zin in patat?

Tennis

Als je voetbal niks vindt dan ga je tennis wat leuker vinden. Kijk op Google als er een tennisbaan in de buurt zit en ga gezellig daar naartoe.
Wees niet bang of verlegen tennis is een gezellige en sociale sport.

Fitness

En als tennis weer niks voor je is dan zal fitness wel wat leuker voor je zijn daar kan je ook krachtoefeningen doen om wat gespierder te worden.

Conclusie

Hopelijk heb je genoten van onze “Dingen om te doen als je je verveelt” lijst. Denk erom kijk goed wat je wilt doen en plan van tevoren zodat je teleurstellen voorkomt.

Leave a Reply