Cadeau voor haar verjaardag


Je bent hier terecht gekomen omdat je een leuke cadeau wilt kopen voor een vrouw.
We hebben dit opgesplitst in een aantal kopjes. Dit doen omdat een cadeau voor een geliefde anders is dan een cadeau voor je collega of kennis.
Wij weten zeker dat je wat hebt aan onze cadeau voor haar verjaardag lijst.
Mocht je suggesties hebben aarzel niet om ons een bericht te sturen.
Er is ook een andere cadeau voor haar verjaardag types.
Er zijn bijvoorbeeld neutrale cadeau’s zoals restaurant kaarten, saldo bonnen. Maar ook persoonlijke cadeau’s zoals een ketting met haar naam erop.

Je geliefde:

Voor je vrouw, vriendin is het belangrijk dat je een cadeau koopt die persoonlijk aansluit bij haar wensen. Waar houdt ze van? Wat vindt ze leuk om te doen sport ze veel? Of vindt ze het leuker om thuis te zitten achter de televisie.

  • Voor als ze veel sport

Gorilla Sports Dames Legging € 30,90

Een hele leuke legging als cadeau voor degene die veel sport met deze legging zal ze de gym veroveren!

Koop →

Dopper Drinkfles €12,50

De dopper drinkfles i[s een hele leuke verjaardags cadeau voor haar hiermee kan ze ideaal sporten en niet uitdrogen. Bekijk wel eerst goed of het misschien niet beter is om de dopper drinkfles in het roze te halen in plaats van in het blauw.

Koop →

JBL Endurance Run €29,99

Koop →

Fitbit Versa

Met een Fitbit kan je bijhouden hoeveel calorieën je verbrand. Maar ook andere handige dingen zoals hoeveel stappen je hebt gemaakt. Dit is de ideale cadeau voor een sportieve vrouw.


Koop →

Voor als ze houdt van eten

Restaurant cadeau kaart  € 25

Met een restaurant kaart kan je bij meer dan 1.500 restaurants terecht.

Koop →

Verjaardags cadeau collega:

Voor je collega is het belangrijker om wat minder persoonlijker over te komen.

Een  neutrale cadeau komt hier perfect aan te pas! Zoals een cadeaukaart waar ze zelf kleding kunnen kopen of uit eten kunnen gaan. Of zelfs een bol.com kaart komt hier heel goed van pas.

Als je bijvoorbeeld kleding voor je collega koopt dan kan je de risico lopen dat het niet het niet past of dat ze het helemaal niet zo leuk vindt. Ook geldt dit voor boeken, bloemen en eten.

Restaurant cadeau kaart  € 25

Met een restaurant kaart kan je bij meer dan 1.500 restaurants terecht.
Jou collega zal deze cadeau geweldig vinden wie houd nou niet van eten?

Koop →

Verjaardags cadeau Zus of nicht

Afhankelijk van hoe goed je je nicht of zus kent kan je een persoonlijke cadeau geven. Hier mag je wel wat persoonlijker zijn dan bijvoorbeeld een collega aangezien je nicht/zus een familielid is. Echter is het wel belangrijk om geen romantische cadeau’s te geven maar dat is uiteraard logisch!
Als je haar wat beter kent probeer te analyseren wat ze wilt/ nodig heeft.
Als ze haar rijbewijs wilt halen dan kan je een groupon kopen voor rijlessen . Als ze net is begonnen met haar onderneming koop een boek over ondernemingsschap!

naamketting goldplated € 39,99

Koop →

Verjaardags cadeau voor Oma of Moeder

Een cadeau voor je eigen moeder of oma is een van de persoonlijkste cadeaus wat je kunt kopen. Moeders vinden het meestal leuk om een persoonlijke cadeau te ontvangen van haar zoon/dochter. Je moeder wilt meestal gewaardeerd worden en geliefd dit kan je ook overbrengen met een persoonlijke cadeau.

Dagje naar de spa ~ €20

Verwen je moeder met een dagje naar de spa. Zodat ze lekker kan relaxen en al haar zorgen kan vergeten want dat is wat ze verdient.


Koop →

Hopelijk heb je genoten van onze cadeau voor haar verjaardag lijst! Bekijk ook onze andere lijsten voor de beste cadeautjes. Bekijk ook onze https://tipscadeau.nl/vaderdag-cadeau-suggesties/ voor de ideale vaderdag cadeau’s

Leave a Reply