Cadeau onder 30 euro

Soms hoeven goede cadeautjes niet duur te zijn daarom hebben we een cadeau onder 30 euro lijst gemaakt. Zodat je een leuke cadeau voor onder de 30 euro kan aanschaffen. Waar je altijd rekening mee moet houden is dat elke persoon weer van wat anders houd en daar moet je op inspelen. Als de persoon waar je een cadeau voor moet kopen houd van spelletjes dan kan je het beste een cadeau op spelletjes baseren. Als hij/zij houd van uitgaan dan kan je het beste daar iets voor kopen. Als je de persoon wat minder goed kent dan kan je beter een neutrale cadeau kopen zoals cadeaubonnen daar is vrijwel iedereen blij mee.

Silverlit MazeBreaker

Koop →

Legend of Zelda: The Wind Waker knuffel

Voor de echte game fanaten is de legend of zelda knuffel een must have. Hiermee kan je hem of haar enorm blij mee maken voor een lage prijsje.

Koop →

Mijn verhaal

Mijn verhaal is de verhaal van Michelle obama en hoe zij de first lady is werd.

Koop →

RITUALS The Ritual of Sakura geschenkset

Koop →

Walter Wallet

De Walter wallet is een handige portemonnee die gelukkig niet zo breed is als een leren portemonnee. Zodra je de walter wallet gebruikt zal je je oude portemonnee niet missen.

Koop →

Lovely Dames Portemonnee

Dit is een roze stylish dames portemonnee die er vrij sjeik uitziek vergeleken met andere portemonnees in deze prijs klasse.

Koop →

Leave a Reply