tips afstudeercadeau

Een afstudeercadeau is een leuke verassing voor degene die net een paar jaar heeft gestudeerd . Voor een afstudeercadeau heb je iets bijzonders nodig aangezien dat de persoon veel tijd en moeite heeft besteed aan het behalen van zijn/haar opleiding. En dat moet beloond worden uiteraard! Daarom is het beter om wat meer te besteden aan een afstudeercadeau dus denk aan een auto, horloge, Ipad. Om je zo goed mogelijk te helpen met je cadeau hebben wij een afstudeercadeau lijst gemaakt. Mocht je tips hebben om andere items laat het ons weten dan voegen we het met plezier toe.


Samsung Galaxy Watch € 329

Met een samsung galaxy smart watch kan je berichten van je telefoon aflezen maar ook apps op zetten die jou handig lijken. Dit is een leuke afstudeer cadeau voor degene die al deze jaren veel heeft meegemaakt en eindelijk zijn diploma heeft gehaald.


Koop →

Lenovo Ideapad 330S-15IKB € 649

De Lenovo Ideapad is een stylisch laptop die makkelijk vele applicaties aan kan.

Koop →

Apple Macbook Air (2017) € 899

Met de apple macbook heb je een laptop die niet snel vastloopt. Macbooks staan erom bekend om soepel en snel te werk te gaan.

Koop →

Lenovo Ideapad 330-15ICH € 749

Deze Lenovo is iets sneller dan de vorige in deze lijst en is meer bedoelt voor personen die wat meer uit laptops willen halen.

Koop →

Samsung Gear S3 € 199

De Samsung Gear S3 Frontier smartwatch is klassiek vanbuiten en hypermodern vanbinnen. 

Koop →

Tommy Hilfiger € 199

De tommy Hilfiger is een luxe horloge die compleet uitstraalt

Koop →

Geld

Geld kan ook een prima cadeau zijn aangezien studenten die net klaar zijn met hun opleiding geen geld hebben en een nieuw bestaan moeten opzetten.

hopelijk heb je genoten van onze tips afstudeercadeau lijst.

Leave a Reply